Skip to content

Algolift

Behoud de jeugdigheid van de huid dag na dag. De huid wordt steviger, strakker, gladder en meer opgevuld. Beautysalon Zuidlaren verkoopt de volgende producten van deze lijn:

Radiance booster cream

Deze crème revitaliseerd de huid. In het hart van de formule zitten vitamines A,B, B5 en marine aster (verbeterd de aanmaak van collageen) en gaat zo de eerste huidveroudering tegen. Ook verminderd de crème vermoeidheid in het gezicht.

Youth and firmness cream

De lichte textuur van de crème biedt de huid alle noodzakelijke elementen om rimpels en verslapping tegen te gaan. Een combinatie van vitamine A en E, rode algen en planten die in het getijdengebied voorkomen leveren de huid essentiële mineralen om ze te revitaliseren. Mariene extracten versterken en ondersteunen de vezels.

Redensifying skin illuminator

Deze complete, zachte anti-aging crème vervaagt rimpels. De parelextracten reflecteren pigmenten en klaren het gelaat op. Een combinatie van mariene extracten, micro-peptides en hyaluronzuur vervagen rimpels en lijntjes en verstevigt de huid.

Time-fighting protevtive care PFF15

Deze lichte crème beschermt de huid tegen ouderdomsverschijnselen die veroorzaakt worden door UV stralen. De crème vermindert de diepte en het volume van rimpels en lijnen. Zorgt voor een betere zuurstofverbinding in het weefsel en beschermd tegen de UV stralen.

Beauty flash lift mask

Deze drie dubbele actie masker verzacht fijne lijntjes en geeft een strakkere uitstraling aan het gelaat dankzij de unieke skin repulp Cx complex.

Scroll To Top