Skip to content

Algopur

Is voor de onzuivere huid om de huid te normaliseren en de helderheid herstellen. Beautysalon Zuidlaren verkoopt de volgende producten van deze lijn:

Matifying fluid

Deze lichte crème is ideaal voor de vette huid: het normaliseert de overschot aan talg waardoor de poriën verkleinen en verbeterd de huid. Ook geeft deze crème een matterend effect op de glanzende huid.

Solution imperfections

Deze crème verminderd de talgproductie en zorgt voor vermindering van bacteriën. de crème kalmeert ontstekingen, ontstopt de poriën en zorgt voor een snellere genezing van puistjes.

Spot neutralizer

Dit onzichtbare en corrigerende gel vermindert de puistjes. De rode en bruine algen hebben een zuiverende werking en brengen de huis terug in balans. De spot neutralizer droogt de puistjes uit, zuivert en doet de puistjes verdwijnen en de huid word egaler.

Clarifying mask

Deze pasta op basis van algen en klei, is perfect om de vette huid te zuiveren en te matteren. De combinatie van gemicroniseerde bruine algen en gist biomembranen zorgen voor een zuivere huid en brengen de huid terug in balans. Ook verkleinen de poriën.

Scroll To Top