Skip to content

Reinigers en tonics

De basis van een goede huidverzorging is om de huid goed te reinigen. Hiervoor gebruik je een reiniging en daarna een tonic. Beautysalon Zuidlaren verkoopt de volgende producten van deze lijn:

Purifying foaming cleanser

Deze zeer zachte, lichte schuimende gel reinigt de vette huid en normaliseert de vette huid.

Velvet cleansing milk

Een fluweelzachte melk die de onreinheden en make-up resten verwijderd. De Velvet cleansing milk is geschikt voor alle huidtypes.

Deep cleansing oil

Deze olie verwijdert perfect de make-up (ook waterproof). De olie verandert in een melkachtige fluide als het in contact komt met water en zorgt voor een goede basis reiniging.

Precious oil

Rijk aan voedende plantaardige oliën, Precious oil maakt iedere droge huid mooier. De oilie verzacht het onaangename gevoel van de droge huid, herstelt de cellen en verbetert de tonus van het weefsel, beschermt de huid, elasticiteit verbetert en de rimpels worden minder diep.

Instant eyes & lips make-up remover

Deze make-up remover verwijdert alle sporen van make-up en hydrateert en verzacht de gevoelige huid rondom de ogen.

Gentle tonic lotion

Deze alcohol vrije tonic verfrist, verstevigt en reinigt de huid van het gelaat. Deze tonic is erg geschikt voor de normale/droge en gevoelige huid.

Balancing lotion

Deze tonic brengt de huid opnieuw in evenwicht en verkleint de poriën. Deze tonic matteert en frist de huid op. Is zeer geschikt voor de gemengde tot vette huid.

Gentle exfoliator gel

Door de ultra zachte jojoba parels worden de dode huidcellen verwijderd en verbetert de cel vernieuwing. Hierdoor ziet de huid er weer stralend uit. Deze zachte scrub gel is erg geschikt voor de gevoelige huid.

Radiance foam scrub

Deze lichte en zachte scrub verwijderd onreinheden en dode cellen en verfijnt de huid. Deze scrub stimuleert de cel vernieuwing .

Scroll To Top